opleidingen voor kinesist

ALLproductsProfessionele opleidingen

Op regelmatige basis organiseert ALLproducts opleidingen voor de kinesist, trainer of sportverzorger.

scroll naar beneden en lees meer

OPLEIDINGEN 2021Klein Oefenmateriaal

dynamic tape opleiding

Hoe gebruik ik als kine het klein oefenmateriaal op een functionele en creatieve manier?

Een dynamische en praktische workshop waarbij Bosu, Kamagon , Xco, MOTR, aquabags, aerofloor, Activ motion bars, triggerpoints, theraband en nog andere materialen worden geïntegreerd.Lees meer
Trigger Point  Foam

OPLEIDING THE GRID

De Trigger Point Foam rolling workshop leert je de basis principes van foam rolling toepassen op de 6 key areas van het menselijk lichaam, om flexibiliteit te verbeteren en de biomechanica te optimaliseren.

Plaats: All products - Geensbeekstraat 10 - 9310 Moorsel
Datum: op aanvraag

Lesgever: Karen Pollefeyt
Prijs: 75 € (incl btw)

Inschrijving is pas geldig na betaling van de factuur.
Inschrijvingen via e-mail naar vicky@allproducts.be
Bij aanvraag duidelijk naam + facturatiegegevens + telefoonnr. vermelden.

Bekijk introductiefilm
Workshop Dynamic tape

OPLEIDINGEN 2022Workshop Dynamic tape

De enige erkende opleiding in België! Deze unieke tape is tot 200% rekbaar en dit in 4 richtingen! Hierdoor kunnen volledige bewegingspatronen getapet worden. Andere tapetechnieken, zoals Kinesiotape, veroorzaken een bewegingsbeperking. Dynamic tape zorgt net voor een versterking van de bewegingsuitslag, waardoor Dynamic Tape een meerwaarde kan betekenen in het behandelingsplan van talrijke sport-en andere letsels.

Lees meer
Zimmer

OPLEIDING ZIMMER

Opleidingen Shock Wave Therapie (SWT), een multidisciplinair hulpmiddel dat wordt gebruikt in de orthopedie, fysiotherapie, sportgeneeskunde, urologie en diergeneeskunde. De belangrijkste troeven zijn snelle pijnverlichting en mobiliteitsherstel.


Opleidingen Thermotherapie, een hoogfrequente stroom wordt op de patiënt aangebracht. Het komt het weefsel bijna niet waarneembaar binnen en wordt omgezet in warmte in het doelweefsel. In tegenstelling tot directe of laagfrequente stromen, hebben de hoogfrequente stromen de mogelijkheid om oppervlakkige huidlagen te penetreren zonder energieverlies.

Opleidingen Pulsed Electromagneticfield therapy Naast het verminderen van pijn zorgt het “High Energy Inductive Therapy” ook voor het verbeteren van de spiertonus, bloedcirculatie en heeft het een positief effect op het activeren van het regeneratieproces.

Basiscursus Echografie

Schrijf je in