';
ALLproducts Terra core

Zoom in

NIEUW

Artikelnummer: 237037

€ 299,00

Product info

Terra core

Terra core

De Terra-core zorgt voor een volledige revolutie in de spiertraining door de combinatie van "6 toestellen in 1". Het is een Step, een Balance Board, een BOSU, een VIPR, een Swissball en een banktrainer in één!

 

Terra-Core

De Terra-Core een revolutie in de spiertraining door "6 toestellen in 1" te combineren.

 

De Terra-Core is een Step, een Balance Board, een BOSU®, een VIPR®, een Swissball® en een trainingsbank in één! Deze unieke combinatie van functies wordt gecombineerd in een compact en licht volume. Het onderste deel van de Terra-Core biedt handvatten voor push-ups en andere oefeningen om evenwicht en behendigheid te helpen ontwikkelen. De Terra-Core is ook een ideaal hulpmiddel voor crunches, planks en voor het ontwikkelen van buik-, schouder- en beenspieren.

 

Voor complete trainingen

De Terra-Core is de ultieme krachttraining en training. Het is een balanstrainer die verandert in een volledig functionele bank. Hij past perfect bij halters, kettlebells, Medecin Balls en alle andere fitnessaccessoires. Dit complete instrument is ontworpen voor een breed scala aan oefeningen zoals: aerobics, kracht, balans, bodybuilding, explosieve oefeningen...

De Terra-Core maakt een oneindig aantal oefeningen op alle niveaus mogelijk, zodat aan alle doelstellingen wordt voldaan, van beginners tot topsporters. De Terra-Core is ideaal voor integratie in personal training, X-training, groepslessen, bootcamps, enz.

 

Een combinatie van unieke voordelen: werkefficiëntie en comfortplezier

Gevuld met lucht biedt de Terra-Core een veelheid aan trainingen: de luchtdruk genereert een instabiliteitseffect, waardoor de moeilijkheidsgraad varieert. De Terra-Core is ergonomisch ontworpen voor maximale veiligheid en is ultrasterk: tot 2,5 ton, voor intensief en stressvrij gebruik.

Gebouwd volgens commerciële normen, is de Terra-Core robuust genoeg voor gebruik in elke praktijk of sportschool.

 

Voor meer trainingsideeën downloadt u de optionele, betaalde Terra-Core app op uw telefoon of tablet en krijgt u videolessen.
Terra core Terra core

CAT. 1

Massage & Welzijn

CAT. 2

Sportmedisch

CAT. 3

Tafels & Praktijktoebehoren

CAT. 4

Klein oefenmateriaal

CAT. 5

Groot oefenmateriaal

CAT. 6

Cardiotraining

CAT. 7

Electrotherapie

CAT. 9

Ergonomie