';
ALLproducts Sissel - spinefitter rood

Zoom in

- 10 % PROMO

Artikelnummer: SIS-162.303

€ 129,00
€ 116,10

Product info

Sissel - spinefitter rood


De spinefitter is een product dat wordt gebruikt om de beweeglijkheid van de wervelkolom en de gewrichten te verbeteren, om spanningen weg te nemen, om het energiesysteem te balanceren en om het aanbod van oefeningen uit te breiden.

De SPINEFITTER by SISSEL® is een innovatief product dat uiterst veelzijdig inzetbaar is bij rugpijn, spierspanning en bewegingsbeperkingen van de facetgewrichten. Hij werd ontwikkeld vanuit het dagelijkse werk in de praktijk & studio en is veelzijdig toepasbaar in de therapie, zowel in individuele als in de groepstrainingen. De unieke vorm van de SPINEFITTER by SISSEL® in combinatie met de erbij horende oefeningen en bewegingen helpen op een eenvoudige manier ontspanning te bekomen in vaak lastige regio’s zoals de nek, de schouders, de middenrug en onderrug.

28 met elkaar verbonden ballen liggen in twee rijen langs de wervelkolom. Deze kleine ballen helpen spanning rond de wervelkolom los te maken dankzij hun diep werkende druk op nét de juiste plaats!

  • Specifieke druk op triggerpoints helpt om de spanning los te maken
  • De mechanische prikkeling en de reflexmatige ontspanning van de wervelkolom musculatuur, kan meehelpen in het opheffen van facet blockages.
  • Balans van het autonome zenuwstelsel & energiesysteem dankzij het stimulerend effect op de energiepunten die langs de wervelkolom gelegen zijn.

Afm:(lxbxh) 84x12x60cm

Verkrijgbaar in 4 kleuren: blauw – groen – antraciet – bordeau/rood

Materiaal: hoogwaardig polyurethaan

Sissel tijdelijkepromo spinefitter sissel

CAT. 1

Massage & Welzijn

CAT. 2

Sportmedisch

CAT. 3

Tafels & Praktijktoebehoren

CAT. 4

Klein oefenmateriaal

CAT. 5

Groot oefenmateriaal

CAT. 6

Cardiotraining

CAT. 7

Electrotherapie

CAT. 9

Ergonomie