';
ALLproducts Balance pad elite - lava

Zoom in

NIEUW

Artikelnummer: AAA0978

€ 79,94

Product info

Balance pad elite - lava

Balance pad elite - lava

Airex Balance pad Elite - lava

De speciale wafeltextuur aan de boven- en onderkant van de AIREX Balance Pad Elite zorgen aan de ene kant dat de pad slipbestendig is en tegelijkertijd een aangename stimulatie van de voetreceptoren biedt tijdens training met de blote voeten. Dankzij de destabilisatie met de Balance Pad Elite wordt het lichaam voortdurend uitgedaagd om het evenwicht te bewaren en de gewrichten te stabiliseren. Trainen met de Balance Pad Elite kan opzettelijk conditionele en coördinatieve vaardigheden in combinatie verbeteren, bijvoorbeeld kracht, uithoudingsvermogen, differentiatie en balans.

De AIREX Balance pads zijn actieve therapie- en trainingskussens gemaakt van het bekende zachte AIREX-schuimmateriaal. De Balance Pad Elite is de verdere ontwikkeling van het beproefde Airex Balance Pad.  De dikte van 6 cm geeft de Balance Pad Elite de gewenste destabiliserende eigenschappen. Door het meegevende schuim wordt het lichaam constant uitgedaagd om de balans te behouden en de gewrichten te stabiliseren. Dit oefent de meer diepere spieren  in vergelijking met het uitvoeren van dezelfde oefeningen zonder de Balance Pad Elite. De controlefuncties van de hersenen worden geactiveerd en de receptoren in het gebied van de gewrichten en het fasciasysteem worden sterker gestimuleerd. Trainen met de Balance Pad Elite kan conditionele en coördinatieve vaardigheden in combinatie verbeteren, bijvoorbeeld kracht, uithoudingsvermogen, differentiatie en balans. Het wordt gebruikt bij revalidatie en preventie, maar ook bij kinesisten, recreatieve en professionele sporten Het extreem zachte schuimmateriaal met gesloten cellen neemt geen vocht of vuil op en is zeer duurzaam. De antimicrobiële hygiënebescherming houdt zelfs de agressieve cMRSA-bacteriën onder controle.

Drie tips voor uw AIREX-producten

1. Gebruik de producten blootsvoets of in sokken (geen sportschoenen of sneakers)

2. Als uw producten vuil worden, reinig ze dan met gewoon water en een beetje zeep. Desinfectie is niet nodig dankzij de ge?ntegreerde bescherming!

3. Laat de AIREX-producten altijd grondig drogen als ze nat worden (ze kunnen immers ook buiten worden gebruikt).
Airex Balance pad

CAT. 1

Massage & Welzijn

CAT. 2

Sportmedisch

CAT. 3

Tafels & Praktijktoebehoren

CAT. 4

Klein oefenmateriaal

CAT. 5

Groot oefenmateriaal

CAT. 6

Cardiotraining

CAT. 7

Electrotherapie

CAT. 9

Ergonomie