ALLproducts Oefenstick, Gymstick met zilveren lus -- tubing  extra sterk

Zoom in

Artikelnummer: GYM4G

€ 71,95

Product info

Oefenstick, Gymstick met zilveren lus / tubing extra sterk


Gymstick zilver is een innovatief fitness tool dat een stick met weerstandsbanden combineert tot een effectieve workout. Verkrijgbaar in 5 verschillende weerstanden (licht tot super sterk).

De Gymstick zilver is een 1.3 m lange fiberglas stick waaraan elastische weerstandbanden in verschillende weerstanden bevestigd kunnen worden. De Gymstick kan gebruikt worden voor groepstraining, personal training, revalidatie, sporttraining, etc. Verkrijgbaar in vijf verschillende weerstanden, variërend van 1-3 kg.

Welke weerstand voor u het meest geschikt is, hangt van uw persoonlijke situatie af. Om een juiste keuze te maken, kunt u uitgaan van de volgende richtlijnen:

Zeer Licht/Groen 1-1 kg Geschikt voor revalidatie oefeningen en voor ouderen
Licht/Blauw 1-15 kg Geschikt voor junior atleten en voor ongetrainde vrouwen
Medium/Zwart 1-2 kg Geschikt voor getrainde vrouwen en ongetrainde mannen
Zwaar/Zilver 1-25 kg Geschikt voor getrainde mannen en atleten
Zeer Zwaar/Goud 1-3 kg Geschikt voor zeer getrainde mannen en atleten

De start weerstand is bij alle versies gelijk. Echter de weerstand neemt bij de zwaardere versies tijdens het uitrekken veel sneller toe. Bij een te zware weerstand zult u niet in staat zijn om de oefening juist uit te voeren omdat u de Gymstick niet ver genoeg uitgerekt krijgt. Het is dus van belang dat u niet voor een te zware weerstand kiest.

Het is mogelijk om als accesoire losse banden aan te schaffen. Op die manier kunt u de Gymstick altijd aan passen aan uw eigen nivo.

Naast de standaard Gymstick, is er ook de verstelbare Gymstick (lengte 1.17 m) verkrijgbaar. Makkelijk mee te nemen omdat deze Gymstick tot een lengte van 7 cm te verkleinen is.

CAT. 1

Massage & Welzijn

CAT. 2

Sportmedisch

CAT. 3

Tafels & Praktijktoebehoren

CAT. 4

Klein oefenmateriaal

CAT. 5

Groot oefenmateriaal

CAT. 6

Cardiotraining

CAT. 7

Electrotherapie

CAT. 9

Ergonomie